Allsång i borlänge

hej hopp!
Nu sitter vi i tv soffan och ser på allsång på skansen. Inget slår den känslan! just nu är det inget stoppar oss nu, "en redig bit däh"!
Dagen börja med att vi gick upp 08:20 ungefär och åt frukost. Sedan gick vi tillbaka till vårt lilla växthus. Vi bor nämlinen på ett vandrarhem som ser ut som ett växthus. Det är väldigt mysigt och en väldigt go stämning här. Efter frukost tog vi en powernap och även bytte om inför matchen som spelades mot slätta sk. När matchen börja var vi tillbaka pressade en hel del och hänge inte med riktigt i svängarna när motståndarna fördela bollarna emellan sig. När de var halvlek ledde slätta med 2-0 och vi var lite bittra. När domaren sedan blåste igång andra halvlek så lade vi in en högre växel och reducera till 2-2. Kämpa glöden var då tillbaka och vi kämpa så svetten rann! Kroppen var stel och de flesta drack vätske ersättande före match eftersom kroppen hade tagit stryk dagen innan. Slätta öste in med två st mål till och det stod då 5-3. Vi kämpa in i det sista och det blev inga fler mål för den här gången.